2018-01-22 06:59:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ne hagyja magát befolyásolni

Napi horoszkóp január 22-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Három bolygó áll a Bak jegyében - lehetőleg ne vállaljon túl sokat erre a napra. Találkozói elég vontatottan zajlanak le, ön pedig egyre türelmetlenebbé válik.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A bolygóhármas a Bak jegyében megkönnyíti az ön számára a hét kezdetét. Sok minden fáradság nélkül sikerül, noha eredetileg rosszabbra számított. Ez egy olyan nap, amikor valóban nehéz szellemi feladatokat is meg tud oldani.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Több bolygó is látható a Bak jegyében. Most olyan konfliktusokkal kell szembenéznie, amelyek az utolsó időben halmozódtak fel. Ezek mind a magánéletében, mind a hivatásában előfordulhatnak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az otthoni munkamegosztást szeretné kiegyensúlyozottabbá tenni, de annyira óvatos, hogy a családtagjai észre sem veszik a jelzéseit… Legyen határozottabb, és mondja el nyíltan a kéréseit.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ne siessen el semmit, gondoljon át mindent alaposan. A pénzügyekben is legyen minél visszafogottabb. Egészségével kapcsolatban is fékeznie kellene magát. Ügyeljen a táplálkozására, gondoskodjon elegendő mennyiségű testmozgásról is.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Több fontos bolygó áll a Bak jegyében, többek között az ön uralkodó bolygója is. Ne próbálja meg görcsösen megtartani a kontrollt, hagyjon valamit a véletlenre, vagy a szerencsére is. Nehézséget okozhat ma az, hogy nem tud megbízni a többiek szakértelmében.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma gondolja át alaposan, valóban optimálisan használja ki az ismereteit? Jól szervezi a munkáját? Meg van az áttekintése a pénzügyei felett? Ezekre kell a legnagyobb gondot fordítania, és most esélye is lesz rá, hogy rendbe tegye az ügyeit.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma ne engedjen a heves érzelmeinek, így nem kell majd felesleges köröket futnia. Egy hír ugyanis feldühíti, és azonnal cselekedni akar, holott inkább várnia kellene. Este, ha átbeszéli a dolgot a barátaival, meg fogja találni az igazán jó megoldást!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne hagyja magát befolyásolni döntéseiben a mások helyzetétől. Egyedül ön tudja, hogy milyenek a jelenlegi körülményei, és hogy milyen problémákkal kell szembenéznie. Legyen határozott, mert jók az elképzelései!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Legyen magabiztosabb és bizakodóbb a pénzügyi problémák terén. Siettesse azokat a projekteket, amelyeket képvisel, és figyeljen éberen! Felesleges lenne most félénken visszahúzódni csigaházába.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A csillagok kedvezően hatnak, ha magabiztosan és határozottan várja az alkalmakat, amelyeket ez az időszak hoz. Tegye meg a szükséges lépéseket, amíg nem késő! A bolygók szerelmet is jeleznek, és ebből a románcból tartós kapcsolat is lehet!


Halak: II. 19. - III. 20.
Ha időben észre veszi a lehetőségeket, akkor a mai döntéseivel sikeressé teheti a következő időszakot. Minden, amibe ma belekezd, hosszú távon is gyümölcsözőnek bizonyul!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: